skip to Main Content
Om Att Skriva Nya Kapitel

Om att skriva nya kapitel

Så gick då ett år till och tiden bara rusar fram. Och varje nyår står man där och funderar på vad som egentligen hände och undrar om man hade kunnat göra något annorlunda… bättre…. eller om det helt enkelt är så att man faktiskt ha gjort så gott man har kunnat.

2018 var året då jag tog beslutet att jag hade gjort mer än vad orken egentligen tillät. Att jag hade kämpat in i det sista men att nu fanns inte mer att göra. Hade kramat det sista hoppet ur min kropp och var tvungen att inse… det räcker nu.

Inga beslut är lätta när det innebär att göra något som gör ont för alla inblandade. Att trots sorg i hjärtat vända ryggen och gå och försöka att inte gå sönder men jag tror jag gjorde det ändå. Gick sönder på något sätt…  Nu försöker jag att blicka framåt och se att det finns något annat än tårar och sorg.

2018 var också året då jag jobbade som mest. Året då fina Maria slutade och lämnade mig helt själv, men istället kom lillasyster till hjälp och vi har bott ihop sedan dess. Fina söta lillasyster Elise vilken hjälp hon kom att bli. Vi har skrattat och gråtit ihop och sommaren i hennes sällskap bara rusade förbi. Nu har hon träffat kärleken så nu har även hon lämnat mig och Cotton & steel.

2018 blev även webbshoppen klar. Min alldeles egna och jag är så stolt över den.

Det har hänt så himla mycket mer men jag är den som hellre blickar framåt än bak. Så nu tar vi nya tag igen och nya kapitel ska skrivas. Ser fram emot en härlig vår, roliga event och samarbeten. Kanske nån kundkväll med massa mys. Men mest av allt ser jag fram emot att få utveckla Cotton & steel och att  få träffa er kunder och hoppas på att masa nya hittar hit.

Jag önskar er alla ett riktigt Gott nytt år så ses vi snart igen!