skip to Main Content
Det Där Om Veckan Som Gick…

Det där om veckan som gick…

Ingen vecka är den andra lik och varje vecka är det nya mål och drömmar som nås. Jag drömmer inte stort. Inte nu. För små mål är lättare att nå och varje litet mål som nås är en ny milstolpe i Cotton & steels varande. Möten, samarbeten och visioner som sätts på pränt. Och det är en sådan otrolig lycka att känna och se hur jag och butiken sakta växer och det är inget jag skulle klara av själv.
​​​​​​​
Så tacksam för all hjälp jag får. Maria som är min högra hand och sambon Johan som ser till att jag håller mig på jorden och bromsar när det behövs. För jag är som ett fladdrande löv i vinden. Drar iväg lite för lätt och vill för mycket på en gång och tiden måste ju också räcka till.

Vilken vecka som gått. Jag och sambon fixade lite snyggt på Må bättre, flera samarbeten med högskolan blev klart. Samarbete med Little art cakery på gång och en kundkväll som blev mer än lyckad.
Man kan inte sitta och vänta på att allt ska ske eller vänta på att kunderna ska komma av sig själv. Det gäller att ständigt tänka nytt och hela tiden ropa högt. Och jag gör så gott jag kan. Ständigt kommunicera på olika sätt och instagram är en otroligt stark kanal. Och jag är så otroligt tacksam för alla ställen där jag få synas. Java, Salong 37, Sotlugg och linlugg, Må bättre, Hotell Winn och Winn citykonferens är bara några av de ställen där jag får vara ett ansikte utåt. Och det betyder allt. Att ständigt få påminna och vara i folks medvetande är otroligt viktigt för att växa och överleva över huvud taget.
Men det absolut viktigaste är att göra ett bra jobb och få kunderna att må bra. Och kvällen i fredags var verkligen ett sånt tillfälle där både vi och kunderna fick må bra.

Nu är det ny vecka och nya möjligheter