skip to Main Content
Det Där Med Styling å Så…

Det där med styling å så…

Jag får ofta frågan om jag hjälper till med homestyling, om jag kommer hem till folk och hjälper de med inredning eller stylar inför försäljning. Det är något som hela tiden har funnits med i min affärsidé men jag har inte riktigt vetat i vilken utsträckning jag ska göra det. Det kan vara otroligt mycket jobb bakom en styling inför en försäljning. Ibland töms nästan kundens hem helt och hållet och man tar dit i stort sett ett helt nytt möblemang. Man kan måla och tapetsera och verkligen förändra väldigt mycket. Givetvis kostar det en hel del men man räknar ju med att få mer på försäljningen så att det är värt att lägga de pengarna. Men den typen av stora jobb är jag inte intresserad av och vi har flera duktiga stylingföretag i Gävle som redan gör detta.

Det jag tänker är att rikta mig till de som kanske inte behöver, eller kanske inte vill och heller inte har råd med den typen av stora stylingprojekt. Man kan göra väldigt mycket med kundens egna saker. Många gånger räcker det att plocka bort och kanske addera lite små detaljer. Med små medel både vad det gäller ekonomiskt och i saker kan man alltså göra en hel del förändringar som ändå gör mycket för helhetsintrycket. Och där tror jag också att jag kan tillföra något lite nytt och annorlunda inom stylingen där jag inte har den traditionella och klassiska stilen som man till största delen ser idag på stylingar. Man behöver givetvis inte ha eller gilla stilen jag har i butiken till fullo utan bara plocka vissa utvalda delar av den. Jag tror det skulle kunna bli ett nytt och lite roligt koncept på stylingar.

Den andra biten är att väldigt många vill ha lite hjälp med inredningen utan att de ska sälja hus eller lägenhet. Man vill helt enkelt ha lite hjälp och tips till sitt eget befintliga hem. Många kommer in och frågar om jag kommer hem till folk och hjälper till. Och DET är något jag mer än gärna skulle vilja hjälpa till med. Det behöver inte handla om att man vill ändra om hela sitt hem eller göra radikala förändringar. Man kanske ha kört fast, vill ha lite hjälp med att mysa till det, möblera om eller hjälp med gardiner och det där lilla extra piffet. Ja det kan ju handla om vad som helst egentligen. DÄR vill jag fokusera mest. Hur du med dina egna saker kan piffa, kanske få tips om vad du skulle kunna göra för mindre inköp för att få till den där lilla extra känslan som du inte riktigt få till själv.

Vad tror ni om det?? Givetvis kommer det finnas olika nivåer och prisklasser beroende på hur mycket hjälp man behöver. Men jag tänker att man alltid börja med en konsultation för en fast summa hemma hos dig. Och då snackar vi, du bjuder på kaffe och så utgår vi från det. Visst låter väl det najs 🙂

Skriv gärna en kommentar här på bloggen eller i inlägget på Instagram vad du tycker och tänker om detta.

Kram Petra