skip to Main Content
Det Där Med Januari Månad…

Det där med Januari månad…

När julpaniken är över, man har slagit in den sista julklappen och det enda som finns kvar av den där goa julkänslan är några stackars tomtar som står kvar på REA-bordet. Från att dörrarna nästan har blivit nersprungna är nu kunderna som går igenom de lätträknade. Men jag är nästan alltid lika förvånad i januari att det handlas över huvud taget. Nästan som att folk har fått julklappspengar det bara MÅSTE göra av med och väljer de att spendera de hos mig i butiken tycker jag det är väl spenderade pengar.

Vi går in i årets lugnaste period nu men när folk frågar vad man gör när det är stiltje i butiken svarar jag som vanligt att det är ALDRIG lugnt på Cotton & Steel. Det finns ingen dötid i min butik. Jag hinner sällan bara sitta ner och inte göra någonting. Butiken är en ständig pågående process och jag möblerar om, flyttar runt, hittar på nytt och har alltid nåt litet projekt som ska fixas. Det är liksom det som är Cotton & Steel. Den bästa komplimangen jag kan få är när folk kommer in och säger att jisses.. här ser aldrig likadant ut. DÅ har jag lyckats.

Och så är det även nu. Det enda frustrerande är att jag numera är ganska ensam om allt detta. Tidigare hade jag Maria att bolla med och hon och jag tänkte alltid likadant och vi kompletterade varandra perfekt. Jag behövde aldrig be henne om någon för hon SÅG vad som behövdes göras. Och att jag numera är singel och inte har någon alldeles egen “handyman”  ställer också till det ibland. Men jag har tur att exet kommer till undsättning ibland och ger mig en hjälpande hand.

Så även om januari inte är den bästa månaden rent försäljningsmässigt finns det all tid att pyssla, fixa och planera för jag har alltid miljoner tankar och idéer i mitt huvud som behöver förverkligas. Och ni vet väl… att även om januari är en fattig månad för er är ni så välkomna in till butiken ändå. För att säga hej till mig, ta en kaffe som jag alltid bjuder på även om få vågar sätta sig ner men GÖR DET!!  Jag blir bara glad när någon vågar sätta sig ner och mysa i kaffehörnan och ta en kaffe och en kaka. Det betyder ju att man trivs. Så lovar mig att ni gör det nån gång 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Kram på er!