skip to Main Content
Det Där Med Att Våga Förändra

Det där med att våga förändra

 

Januari är förändringarnas månad på alla sätt och vis. Vi slänger ut julen och in vill vi ta våren trots att det är många kalla månader kvar. Vi vill byta ut det murriga mot ljusa toner och vi väntar även på att dagarna ska bli ljusare. Och det är inte bara inredningen vi vill förändra utan även städa upp med oss själva. Januari är den månad då man ska börja sitt nya liv. Bli sundare, träna mera och kanske försöker vi bli en bättre människa över lag. Och jag är inte ett dugg bättre. Jag är precis som alla andra människor och just nu har jag slutat med socker och har lyckats hålla mig så länge som hela fyra dagar.

Det bästa med januari och nytt år tycker jag är det där med att få börja med en ny kalender. Tomma blanka blad som man kan fylla med nya projekt,  nya spännande händelser och nya förhoppningar. Mina förhoppningar om förändringar jag vill göra är nog de samma som alla andra har. Vill bli sundare och röra på mig mer. Men jag vill också bli bättre på att ta mig tid till sånt jag mår bra av. Gå på bio… fika med en vän… långa promenader… älska mera, med allt vad det innebär.

När det gäller butiken Cotton & Steel önskar jag mera trafik till webbshoppen, ännu mera kunder som hittar till butiken och så skulle jag vilja göra mera inredningsuppdrag. Hjälpa folk att hitta rätt i inredningsdjungeln, komma hem till de och ge tips och råd hur man med små medel förändra  sin inredning.  Får ofta frågan om jag gör det och ja det skulle jag verkligen vilja utveckla mera. Så håll utkik… snart kanske du kan få inredningshjälp av Cotton & Steel.

 

Oavsett om det gäller att förändra något litet eller stort, något som gäller dig själv, ditt liv eller förändra något runtomkring dig som ditt hem så är ju januari den perfekta månaden att göra det på eller hur. Kanske vill du ha en ny stil hemma, kanske vill du hitta en ny stil till dig själv. Jag har ju alltid velat ta ut svängarna lite och inte vara som alla andra. Det syns ju tydligt i butiken och förhoppningsvis även på mig själv. Så våga lite du också. Köp något till ditt hem som du kanske inte hade köpt i vanliga fall och jag lovar att om du bara vågar så kommer du att se att det var kanske inte så tokigt ändå. Köp ett klädesplagg som du kanske har sneglat på men inte vågar köpa för du tänkt att det där är ju inte JAG.

Så låt 2019 bli året då du våga förändra!

(De fina bilderna från butiken har fotografen Joel tagit och ni hittar honom HÄR)